EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Dirg Mikagami
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 4 April 2012
Pages: 374
PDF File Size: 14.63 Mb
ePub File Size: 20.68 Mb
ISBN: 512-1-44042-873-6
Downloads: 56289
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazubei

Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul. Fa cateva exercitii de incalzire a incheieturilor de la maini inainte de a incepe ritualul. Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila ca a unui copil. Nicio parte a corpului in afara de degetele de la picioare si palme nu trebuie sa atinga podeaua. Prin exersarea acestor ritualuri se va creea si o curatire a sistemului limfatic si se vor elibera si mai multe toxine din corp factorul principal in accelerarea imbatranirii.

Aplecati-va in fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi. O executare perfecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua. Pune mainile sub fund pentru a crea mai mult confort si pentru a usura yoya exercitiul.

Exercitii de Yoga Tibetana

Complex de Exercitii Baschet Full description. Cu cat vei exersa mai mult timp acest ritual incearca sa aduci cat mai aproape picioarele la nivelul stomacului. Dupa ce ai finalizat si ultimul exercitiu, lasa-te relaxata pe podea, pe burta, cu mainile si picioarele formand o cruce.

Incepi expiratia si revin-o la miscarea initiala. Va imbunatatii tonusul 4.

Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un V cu deschizatura spre podea. Stai in picioare, relaxata, cu mainile ridicate la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas. Iti vor crea un echilibru hormonal, care odata cu varsta incepe sa se dezechilibreze balanta.

  LYONESSE TRILOGY PDF

Daca te vei culca imediat, va fi acelasi sentiment ca si cum tibettana bea o cana de cafea. Medicina Tibetana a guide to natural healing. Apoi lasa-ti capul intr-o parte si mentine aceasta pozitie de culcat timp de 1 minut, relaxata. Inspira cand te lasi pe spate, expira cand te lasi pe fata. Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

Stai ylga genunchi si palmele sprijinite de podea. Incepi inhalarea, stai sprijinita in degetele de la picioare, indreapta picioarele, arcuieste-ti spatele si lasati capul pe spate.

Lasa-ti capul aplecat in fata, incepi inhalatia, ridica fundul de pe podea in timp ce indoi genunchi si lasa-ti tot corpul sa se sprijine in maini, in timp ce iti ridici fundul si picioarele pana cand se creeaza o linie paralela a spatelui cu podeaua si lasa-ti capul pe spate. Eventual poti inclina si putin umerii pentru a ajuta pozitia.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Daca faci acest exercitiu inainte de culcare, asigura-te ca mai ai 30 sau 45 de minute inainte de culcare. Exercitii de Yoga Tibetana.

Your consent to our cookies if you continue to use this website. Stai pe podea in pozitia de sezut, cu picioarele drepte si cu palmele sprijinite in podea. Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele in sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata.

Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere in greutate mai rapida. In acest mod nu vei mai simti senzatia ca inca te invarti si iti vei recapata echilibrul. Inspira pana simti ca iti umpli stomacul si expira pana consideri ca a iesit tot aerul din stomac. Repetati exercitiul de cel mult tre ori. Cand te opresti din rotatie inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are unde intra.

  EL MALENTENDIDO ALBERT CAMUS PDF

Cand incepi exercitiul indoaie picioarele pana simti ca muschii abdominali se contracta. Faceti o respiratie lunga si profunda, inspirind pe nas. De retinut este faptul ca trebuie sa inspiri incet ca si cum ai mirosi un parfum, fe repede. Inspira cand te ridici, expira cand revii la pozitie. Un sistem endocrin echilibrat este secretul unei vieti mai lungi, al energiei, sanatatii si al tineretii. Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele cu talpile pe podea.

Mentine pozitia, expira si revino la pozitia de culcat. Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O. In concluzie reprezinta o buna metoda de detoxifiere, de aceea la prima “sedinta” corpul se va simti putin slabit, tocmai din cauza acestor detoxifiari.

Exercitii Crystal Cristal reports. Tine barbia in pamant si inchide ochii.

Dupa ce ai repetat aceasta miscare de 21 de ori, incearca sa mai faci o data exercitiu fara oprire.