INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Mugami Tojazahn
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 13 October 2004
Pages: 213
PDF File Size: 14.97 Mb
ePub File Size: 19.66 Mb
ISBN: 748-6-83474-259-3
Downloads: 18293
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tulmaran

Videó megnézése

Poti intra acuma pe blogul meu sa descoperi lumea albinelor lectiiapicultura. Prima data trebuie sa ne punem problema aclimatizarii.

Continuam deparazitarea naturala de varroa folosind rama capcana cu larve de trantor si analizam si gradul de infestare – 15 Mai Albinnelor cateva din poze: Despre apicultura stationara vs pastoral, inmultirea dirijata a matcilor, etc.

Urmariti “aspiratorul” natural de varroa destructor in actiune la Biostup – Vedem si ce am prins.

Lezione da apicoltura presentato a bambini – Lectie de apicultura prezentata copiilor. Bio Stup in alte stupine.

Apicultura pentru incepatori – Analizam 3 familii de albine la “vagonul scoala”. Varoua destructordesfintarea unei stupinenoiembrie Inmultirea familiilor de albine – Indicii, Sfaturi, Sugestii – Apicultura pentru incepatori.

Watch ALBINELE IN APRILIE SI PADUREA in good quality on

Iata cum se pot adapta stupii obisnuiti la noul format de stup anti-varoza. Bio Stupul pe vatra folosit la cresterea reginelor de rezerva la vagon.

In momente de disperare, o familie de albine accepta o matca chiar daca este neimperecheata. Discutie interesanta de la vagonul cu Bio Stup – varianta de pavilion. Strangem cuibul pana la limita ramelor cu puiet pentru a pastra bine caldura.

  HERZL DER JUDENSTAAT PDF

Iernatul stupilor – Hranirea albinelor iarna cu turte din miere cristalizata – Apicultura incepatori. Cursuri apicultura la distanta proful online Ioan Ursu lectii stuparitul afaceri albine apicultori incepatori sfaturi practice matci stupina apicole Length: Pregatirea pentru iernat – 5 filme.

Regina de schimb linistit. D-le Te-am rugat sa mergi pe Anunturi Apicole, cu anunturile astea. Sunt o tipa dispusa pentru a invata la un curs sau chiar practica voluntara, dar nu stiu de unde sa incep.

See, that’s what the app is perfect for.

Discutia cu un grup de apicultori dupa prezentarea din cadrul targului. Deparazitarea se imbina cu inmultirea albinelor – Observam un posibil atac de varroa la inmultitor, dupa cum era de asteptat.

Excrocherii made in Romania, isi fac reclama sa isi vanda ei materialele si apoi teapa nu castigi nimic, adica nu este nici o mega afacere… insa la romanii care sunt naivi si dornici sa se imbogateasca peste noapte merge in draci ….

Lucrari in stupinatratament cu acid formic. Inmultirea dirijata si captarea naturala a varroa cat mai de timpuriu – 24 Martie Profesorul Ioan Ursu revolutioneaza munca apicultorilor. Eu va ofer alta variant,sa presupunem ca noi romanii suntem cei mai destepti si cei mai frumosi…sa presupunem ca reusim ce nu au reusit francezii,italienii,spaniolii…adica sa cultivam trufe,atunci toti vom fi bogati si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Iata inmultirez provocam schimbul linistit de matca: Apicultura si Matematica inmulitrea Episodul 3.

  AMIR KHUSRO URDU PDF

Discutie cu un roman din Italia despre apicultura de acolo si despre avantajele Bio Stupului. Rog autorul topicului sa posteze anuntul pe http: Ultima versiune de Bio Stup pt.

Biostupul asigura evolutia buna a familiilor de abine chiar si in conditii capricioase – 5 Aprilie Bio Stup – prezentare si discutii cu apicultorii. O planta trufiera sa intre pe rod are nevoie de anumita dezvoltare pentru a produce trufe, spre cultura dvs. Iernatul albinelor – Hranirea familiilor de albine in folie dubla fara a pierde caldura – Apicultura.

Stupul Bio la targul apicol de la Slobozia: Since search engine crawlers cannot see images, they rely on alternative text attributes to determine relevance to a search query. We found a total of link s including 0 link s to files.